Kom jij ons team versterken? —

we kunnen jouw hulp goed gebruiken!

SLUIT JE AAN BIJ ONS TEAM! —

ZET DE VOLGENDE STAP IN JOUW CARRIÈRE

Om als elektrotechnisch installateur succesvol te zijn, moet je continu anticiperen op ontwikkelingen, investeren in kennis en bouwen aan ervaring. De partnerschap van Impuls Elektro, Kromwijk Elektro en Elektro16 zorgt voor sterke kennisvermeerdering en draagt bij een vertrouwde positie in de regio Utrecht. Door onze ervaring met complexe bouwprojecten durven we voorop te lopen op het gebied van duurzame en uitdagende installatietechnieken. Het team van Impuls Elektro heeft kennis in huis en borduurt daar graag op voort.

Het team van Impuls elektro —

samen het waarmaken

Ons gezamenlijk inzetten, plezier en tegelijkertijd topkwaliteit leveren, dat is waar Impuls Elektro voor staat. Het team, bestaande uit zestien specialisten, vormt de basis in alles wat we doen. Samen maken we het waar.

Het team van Impuls Elektro telt zestien specialisten, waarvan de meesten over ruimschoots ervaring beschikken. Sommigen hebben tot wel dertig jaar ervaring in de elektrotechniek. Tegelijkertijd begeleiden we nieuwe techneuten tijdens hun beroepsopleiding. “Oud” leert van “jong” en andersom: dat is de insteek.

Onze toppers van
impuls elektro

Interesse? —

Stel je even voor!

Contactformulier
Voor- en achternaam

Nieuwsgierig geworden?

kom eens langs!

BEZOEKADRES

Impuls Elektro bv 
Gageldijk 2-B7
3602 AL Maarssen
T 085 666 51 00
info@impulselektro.nl

Btw-nummer: NL.8657.07.637.B.01
KVK-nummer: 91597404