onze diensten —

ZONNEPANELEN & LAADOPLOSSINGEN

Impuls Elektro - duurzame technieken - laadoplossingen

Duurzame oplossingen

Nederland wordt stukje bij beetje duurzamer, een mooi voorbeeld daarvan is de enorme toename van zonnepanelen en laadpalen. Zijn zonnepanelen en/of laadpalen ook iets wat jij overweegt voor het nieuwe bedrijfspand of de renovatie van het huidige pand? Het team van Impuls Elektro helpt je graag verder.

Dé laadoplossing voor jou!

Als ConnectNed-dealer bieden wij advies op maat voor de beste laadoplossing bij jou thuis, op de zaak of onderweg. ConnectNed is een landelijk netwerk van specialisten in elektrisch laden. Allemaal erkende en gecertificeerde installateurs in elektrotechniek. Kortom: de service die je van ons gewend bent, maar dan op het gebied van laadoplossingen. Van advies en installatie tot en met het dagelijks gebruik. Onze service gaat verder waar het bij anderen stopt. Wij installeren niet de laadpalen waar je om vraagt: wij creëren de laadoplossing die je nodig hebt.

Wij nemen je bij de hand en maken de ‘moeilijke dingen’ makkelijk: van installatie en activatie tot energiemanagement, laadpassen en flexibele tarieven. Bij ons kun je rekenen op deskundig advies, overzichtelijke facturen, goede service en gedegen onderhoud.

Omdat de energietransitie nog in volle gang is, nemen wij als ConnectNed-dealer in ons advies alle mogelijkheden en voordelen mee die technologische innovaties bieden. Denk aan energieopwekking uit bijvoorbeeld zonnepanelen, energieopslag in batterijen en het inrichten van een eigen energienetwerk (Smart Grid).

Méér weten over onze laadoplossingen en service? We voorzien je graag van advies. Neem voor meer informatie of om een offerte aan te vragen contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen je graag verder!

Meer weten?

Impuls Elektro Samenwerking Laadoplossing ConnectNed laadpas

ontdek ook —

we hebben nog meer
specialisme in huis

Domotica

Domotica, ofwel huisautomatisering, heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. …

LEES MEER

Onderhoud & service

Voor wie gebruikmaakt van diverse elektrotechnische installaties is één ding het allerbelangrijkste: het moet werken. …

LEES MEER

wij helpen u graag —

Onze specialisten staan voor u klaar