Over impuls elektro —

Vakmensen, die weten hoe het werkt

Dit is Impuls elektro

Een vertrouwde installateur met gedegen vakkennis: dát is Impuls Elektro. Door de jarenlange ervaring van onze vakmensen beschikt Impuls Elektro over een sterke basis en een brede range aan specialisaties. Daarom kunnen wij complexe bouwprojecten met gemak aan. Ondernemen doen we vanuit onze passie en plezier. We worden bijzonder enthousiast van projecten met een duurzaamheidsvisie en een geslaagde samenwerking met het team, de opdrachtgever en bouwpartners. Impuls Elektro staat voor duidelijke communicatie en kwaliteit.

Waar wij actief zijn —

Branches

Wij zijn actief in uiteenlopende branches, zoals utiliteit, onderwijs, food industry en retail. We realiseren zowel grootschalige als kleinschalige projecten en doen renovatie- verbouw- en nieuwbouwprojecten. Ook voor complexe woningbouw bieden wij elektrotechnische oplossingen. 

Visie —

Voorop durven lopen

Om als elektrotechnisch installateur succesvol te zijn, moet je continu anticiperen op ontwikkelingen, investeren in kennis en bouwen aan ervaring. De partnerschap van Impuls Elektro, met Kromwijk Elektro en Elektro16 zorgt voor sterke kennisvermeerdering en draagt bij een vertrouwde positie in de regio Utrecht. Door onze ervaring met complexe bouwprojecten durven we voorop te lopen op het gebied van duurzame en uitdagende installatietechnieken. Het team van Impuls Elektro heeft kennis in huis en borduurt daar graag op voort.

Missie —

Waarmaken in de techniek

“Waarmaken in de techniek” is een belangrijke leus van Impuls Elektro. Samen met het team, de bouwpartners en opdrachtgever werk afleveren waar we trots op zijn, is ons voornaamste uitgangspunt. Met ons team zorgen wij voor passende installatieoplossingen; van het ontwerp en realisatie tot aan service en onderhoud.

Ervaren en flexibel

Familiair, kleinschalig en met passie voor techniek. Dat is typisch Impuls Elektro. Een uitdagend elektrotechnisch project? Wij staan voor je klaar.

Impuls Elektro vormt een collectief met Kromwijk Elektro in Woerden, en Elektro16 in Maarsbergen. Daarmee zijn we breed vertegenwoordigd in de gehele regio rondom Utrecht. Als ervaren midden- en kleinbedrijf zijn we gespecialiseerd genoeg voor de meer complexe projecten, en zijn we gelijktijdig kleinschalig genoeg om flexibel te opereren met een vast aanspreekpunt. Impuls Elektro is net als Kromwijk Elektro en Elektro16 een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat wij studenten kunnen en mogen begeleiden tijdens hun beroepsopleiding (BBL- of BOL-studie). Kenmerkend voor Impuls Elektro is dat jong en oud samenwerken.

Onze toppers van
impuls elektro

Impuls Elektro - elektrotechniek

Certificeringen —

Kwaliteit en veiligheid op één.

Samen met – en in opdracht van de Arbeidsinspectie heeft een onafhankelijke certificeringsinstelling kwaliteitseisen opgesteld waaraan inspectiebureaus en installatiebedrijven die inspectie verrichten, moeten voldoen. Deze eisen zijn vastgelegd in de ‘BRL richtlijnen en VCA systemen’. In deze criteria zijn naast eisen aan kennis en ervaring op het gebied van de NEN 3140 ook eisen opgenomen op het gebied van verantwoordelijkheden, onafhankelijkheid en het voorbereiden, uitvoeren, registreren en rapporteren van uitgevoerde inspecties. Kromwijk Elektro voldoet aan de gestelde eisen en heeft alle certificaten van een onafhankelijke certificeringsinstelling op het gebied van kwaliteit en veiligheid op zak.

Duurzaamheid niet als containerbegrip

Duurzaamheid kan soms abstract en vaag klinken, want wat is duurzaamheid en waar kunnen we concreet beginnen? Bij Impuls Elektro werken we ook in ons eigen bedrijf graag op een duurzame manier. Daarom stimuleren we het gebruik van elektrische auto’s, voorzien we met ConnectNed (nog een zusterbedrijf) iedereen van laadpalen en zorgen we graag goed voor onze medewerkers. Want gezonde medewerkers, is ook een vorm van duurzaamheid.

wij helpen u graag —

Onze specialisten staan voor u klaar

Meer weten —

Informatie aanvragen

Contactformulier
Voor- en achternaam

CONTACT

SAMEN EEN KOP KOFFIE DRINKEN?

BEZOEKADRES

Impuls Elektro bv 
Gageldijk 2-B7
3602 AL Maarssen

T 085 666 51 00
info@impulselektro.nl

Btw-nummer: NL.8657.07.637.B.01
KVK-nummer: 91597404